Een exclusieve ervaring in Drenthe

De Vijf Suites een Gouden Green Key Certificaat

Bij De Vijf Suites doen wij er alles aan om uw verblijf tot een succes te maken en tegelijkertijd proberen wij de natuur en het milieu zo min mogelijk te belasten. In september 2014 hebben wij het Gouden Green Key-certificaat behaald. Hiermee zijn wij het eerste bed and breakfast in Drenthe met dit keurmerk en de 2e in Nederland.

Gouden Green Key certificaat
Green Key is een bekend internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven in de hotel- en recreatiebranche. Het certificaat kent drie niveaus: brons, zilver en goud. Hoe meer milieumaatregelen een hotel heeft ingevoerd, hoe hoger het ‘milieuvriendelijke’ niveau. Wij kunnen met trots melden dat wij in het bezit zijn van de Gouden Green Key. 

In de praktijk
Belangrijk onderdeel van het Green Key certificaat is dat u, als onze gast, geen hinder ondervindt aan de duurzame acties die wij ondernemen. En nee, er wordt ook niet van u verwacht dat u tijdens uw vakantie continu rekening houdt met natuur en milieu. In tegendeel: u zult wellicht nog meer van uw vakantie genieten met het idee in uw achterhoofd dat u op een milieuvriendelijke manier bezig bent. Op De Vijf Suites hebben we een stevige balans gevonden tussen duurzaam ondernemen en comfort. Zo werken we veel samen met lokale ondernemers voor ons ontbijt. Het brood, de eitjes, kaas en vleeswaren komt uit de streek. Jam maken we zelf. Veel andere producten zijn biologisch.  Maar er is meer: van milieuvriendelijke handzeepjes en shampoos tot energiezuinige apparaten. En van sfeervolle LED-verlichting tot oplaadmogelijkheden voor elektrische fietsen. Zelfs de brandblussers zijn gevuld met ECO-foam. En wat betreft uw comfort? Wij gaan zuinig om met water, maar dan wel zó dat u na een lange dag alsnog kunt genieten van een heerlijke, warme douche én bad. U doucht onder een straal die maar 40% van de ''normale'' waterhoeveelheid verbruikt. Dat u toch een rainshower ervaring heeft, komt door de ingebouwde lucht-technologie in de douchekoppen. Dit alles bevordert niet alleen uw comfortgevoel, maar ook de status van natuur en milieu!
 
Wilt u meer informatie over Green Key? Kijk dan eens op www.greenkey.nl. Green Key is onderdeel van de Foundation for Environmental Education FEE. Dit is een wereldwijde organisatie met leden in meer dan zestig landen. 
green key hotel Gouden green key hotel green key hotel De Vijf Suites
Boek nu!

BESCHIKBAARHEID SUITE 3

Kies uw suite en boek!

  1. Vul in- en uitcheck datum in
  2. Controleer de prijs en reserveer
 
= niet beschikbaar
 
= alleen vertrekdatum
loading...

Suite 1

Suite 1

Suite 2

Suite 2

Suite 3

Suite 3

Sauna

Sauna