Een exclusieve ervaring in Drenthe

Groepsaccommodatie Drenthe: in echte suites

Zoekt u een luxe vakantiehuis in de kerstvakantie voor het hele gezin of groep? Voor groepen tussen de 8 en 12 personen bieden we de gehele bed and breakfast aan. 

Groepsaccomodatie op een bijzondere manier 

Wij bieden veel luxe. Alle suites hebben badkamers waarvan 1 met een tweepersoons jacuzzi. Een andere met een bubbelbad en nog 1 met een vrijstaandbad. De overigen hebben luxe douches. Allen hebben een eigen toilet.

Onze groepsaccommodatie Drenthe is verder van alle gemakken voorzien. Er zijn voldoende borden, bestek, glazen etc. Daarnaast is er een luxe keuken met een afwasmachine op krachtstroom. Zo is uw afwas in minder dan 15 minuten klaar.

Als groep verzorg je altijd je eigen ontbijt. Daarnaast rekenen wij schoonmaakkosten en zijn er kosten verbonden aan het sluiten van de theeschenkerij. Huurt u meer dan 3 suites dan wordt het automatisch groepsaccomodatie. In overleg kunnen wij ook uw verblijf compleet verzorgen. Eigen consumpties in openbare ruimtes, theeschenkerij of kooksessies zijn alleen in overleg toegestaan. Voor deze consumpties rekenen wij een toeslag.


Verdere voorwaarden


Met Kerst en Oud en Nieuw zorgen wij natuurlijk voor de kerstsfeer in ons luxe vakantiehuis Er staat onder andere een prachtige kerstboom en er zijn mooie kerststukken.

Voor meer informatie over onze groepsaccomdatie Drenthe kunt u contact opnemen via een e-mail naar info@devijfsuites.nl of 0593 - 566938
Groepsaccommodatie Drenthe groepsverhuur de vijf suites groepsappartement
Groepsaccommodatie in Drenthe Groepsaccommodatie Drenthe
Boek nu!

BESCHIKBAARHEID SUITE 1

Kies uw suite en boek!

  1. Vul in- en uitcheck datum in
  2. Controleer de prijs en reserveer
 
= niet beschikbaar
 
= alleen vertrekdatum
loading...

Suite 3

Suite 3

Suite 1

Suite 1

Ontbijt

Ontbijt

Bibliotheek

Bibliotheek