Een exclusieve ervaring in Drenthe

Wilt u lunchen of lekker taart eten in theehuis Drenthe? Willemijn ontvangt u graag. Haar heerlijke lekkernijen bakt zij zelf. Van vrijdag t/m zondag is de theeschenkerij geopend voor publiek.

In onze theeschenkerij kunt u genieten van een uitgebreide selectie thee- en koffiesoorten. Willemijn verwent u graag met al haar heerlijkheden. De huisspecialiteiten, de verse chocolade- en appeltaart, worden uiteraard ook door Willemijn zelf gebakken. Ook voor een lekker broodje kunt u bij haar terecht. Wat het nog meer bijzonder maakt is dat u kunt zitten aan de zelf ontworpen stamtafel van Willemijn. Deze tafel lijkt te zweven in de ruimte en maakt een verblijf nog aangenamer.
 

In onze theehuis Drenthe van De Vijf suites zijn diverse tafeltjes en een grote stamtafel. In de winter is het heerlijk vertoeven bij de gezellige gashaard. Overal in De Vijf Suites kunt gratis gebruik maken van wifi.
 

In de ochtend is de theeschenkerij exclusief gereserveerd voor onze B&B gasten. Van vrijdag tot en met zondag vanaf 10.30 uur gaat de theeschenkerij open voor publiek. Wij bieden ook echte high tea Drenthe aan. Willemijn overlegt graag met u over een menu op maat.

theehuis drenthe
theehuis drenthe theehuis drenthe de vijf suites
Boek nu!

BESCHIKBAARHEID SUITE 1

Kies uw suite en boek!

  1. Vul in- en uitcheck datum in
  2. Controleer de prijs en reserveer
 
= niet beschikbaar
 
= alleen vertrekdatum
loading...

High tea

High tea

Suite 4

Suite 4

Sauna

Sauna

Suite 1

Suite 1